Velkommen til 1937

1937 er for dig der arbejder professionelt som frisør eller barber, og ønsker at holde dig opdateret om de nyeste hårtrends, få inspiration til din salon og give dine kunder den ekstraordinære oplevelse.
Vi hjælper med at holde dig opdateret inden for dit fag, holde kontakt til dine kollegaer, få inspiration til din forretning og dagligdag samt informationer om produktnyheder, medlemstilbud og kursusaktiviteter. 

 
 

Bliv klædt på til herreuniverset | The Basic kurset

En klassisk fade et en vigtig del af herrearbejdet i hverdagen i salonen, og er skægget uplejet er det vigtigt at vide hvordan det skal klippes.
Hvis du gerne vil gøre dine herrekunder endnu mere afhængige af dig, er det vigtigt at du mestre begge dele.

På 1937 akademiet tilbyder vi nu den perfekte mulighed, for dig der vil være helt skarp på herre grooming.
På dette kombineret “Look and Learn" / "Hands On” kursus får du mulighed for at optimere dine teknikker inde for herreklipning og tilretning af skæg. De 3 timer giver dig en masse teori, samt praktisk viden med hjem til dine herrekunder. Vi starter med at lave en demo for dig og derefter er det dig der skal arbejde på model, med os som supervisere, så du kan blive endnu bedre. På demoen vil du se og få forklaret de teknikker der er indenfor fade og hvordan du klipper og tilretter et skæg, det være sig et langt hipster skæg eller et groomet tæt fuldskæg. Vi forklarer vigtigheden af værktøj og viser hvordan barbering med kniv skal udføres. Derefter skal du arbejde med det som du netop er blevet klogere på. Vi vil være der, til trin for trin, at guide dig igennem de forskellige teknikker, så du kommer herfra bedre rustet og motiveret til din hverdag med herrekunderne. Vi må ikke undervurdere vores herrekunder i salonen! Behandler vi dem som fortjent, så er de uendeligt loyale. Det er ekstra vigtigt at du er klar til dem og det er derfor, at vi på dette kursus maksimalt har 3 kursister af gangen.

Hvornår // Lørdage fra klokken 15 til 18.
Hvor // 1937 akademiet, Vognmagergade 9, 1120 KBH K
Pris // 2.000 kroner ex. moms
Hvem // maksimalt 3 deltagere pr kursus.
Hvad // Dit eget værktøj og klippemaskiner, samt din egen model med skæg.
Hvordan // Book på telefon 53 89 1937.

 

Få unikt indblik | Look & Learn

Herrekunder har vi alle. Udelukkende at arbejde med herreklip kræver vedholdenhed og passion. Med det har Barberen i Vognmagergade siden 2007 bestræbt sig på at imødekomme mænds høje ønsker om den perfekte frisure

På Look & Learn-kurset får du et unikt indblik i barberens hverdag, og hvorfor de små detaljer gør den store forskel. Vi knækker koden til den perfekte fade og teknikker til barbering og klipning af skæg.
Herrekunder er de mest trofaste, og du kan gøre dig endnu mere uundværlig ved at deltage på vores kurser.

Hvornår // hver tirsdag fra kl. 18 til 20.
Hvor // 1937 akademiet, vognmagergade 9, 1120 København K
Pris // 500 kroner ex. moms
Hvem // Der er maksimalt 20 deltagere per kursus.
Hvordan // Book det her på siden eller ring på telefon 53 89 1937.

 
1937_PRODUCTS_GROUP_01.jpg

1937 produkterne
Produkterne fra 1937 er udviklet ud fra en tanke om, at de skal være så rene som muligt uden at gå på kompromis med funktion og duft. Vores ingredienser er nøje udvalgt ud fra en filosofi om, at de skal kunne nedbrydes så let som muligt i naturen, når de spredes i vand eller luft efter brug.

Kontakt kundeservice på tlf 5389 1937 eller mail contact@barber1937.com for at hører nærmere.